•   Novetats del camp relatiu a la Seguretat Ciutadana: Policia Local i Metropolitana, Cossos d'Emergències, Bombers, Protecció Civil i Defensa Forestal.

    Cursos i formació

      Seguretat Ciutadana    Novetats del camp relatiu a la Seguretat Ciutadana: Policia Local i Metropolitana, Cossos d'Emergències, Bombers, Protecció Civil i Defensa Forestal.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Cursos i formació

Cursos i Formació

Si des de la vostra prefectura o el vostre ajuntament organitzeu cursos o jornades formatives en les quals hi poden participar altres cossos policials, podeu passar-nos la informació corresponent i ho publicarem al blog.

Cursos i Formació Policia LocalEl Blog del DRAG és una eina d’informació i opinió a l’abast de totes les policies locals, amb la participació de persones com vosaltres que fan la mateixa feina i de persones de l’àmbit públic i privat que treballem també prop vostre.

Per nosaltres el DRAG és molt més que un programa informàtic, és la convicció que podem ajudar a millorar i modernitzar els serveis públics i estem a la vostra disposició per tot el que signifiqui l’avenç qualitatiu.

Us convidem a col·laborar amb nosaltres per compartir coneixements i experiències. Podeu fer-nos arribar els vostres escrits, comentaris o notícies  que considereu d’interés.

Moltes gràcies.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.