•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    DRAG: Un programa amable que aposta per la senzillesa i la funcionalitat

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

DRAG: Un programa amable que aposta per la senzillesa i la funcionalitat

policia-local-sevilla--644x362

DRAG és el programa informàtic que t’ho posa més fàcil, adaptable perquè encaixi a la teva corporació. Està estructurat en mòduls que poden contractar-se separadament segons les necessitatsde cada prefectura.

 Un programa que no s’utilitza o s’utilitza ben poc sempre surt car.

Les persones que hem fet el DRAG  hem estat vinculades al mon de la policia local i en serveis de  telecomunicacions. Coneixem les necessitats i les exigències que requereix un aplicatiu professional de gestió policial.

Us acompanyem en tot el procés d’instal·lació i realitzem la formació dels agents a les vostres dependències; la seva motivació és primordial perquè el programa sigui realment efectiu i se’n pugui treure el màxim rendiment.

Teniu al vostre abast obtenir els resultats estadístics per tipologies segons els carrers i/o barris de la vostra població.

Amb poc més de mitja hora de sessió formativa,  els usuaris/es podran navegar fàcilment pel DRAG, introduir novetats, dades de persones i vehicles.

El DRAG és un programa bàsicament intuïtiu, amb un entorn gràfic clar i coherent d’acord amb la seva estructura.  Permet la rapidesa en la introducció de dades i facilita la seva posterior exportació.  Es tracta d’agilitzar i simplificar la feina del dia a dia.

(Veure publicació complerta en pdf)

Visiteu la nostra web www.drag.cat a l’apartat PROGRAMA per veure’n més característiques.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.