•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Disposem del plànol d’accidents de trànsit del vostre municipi.

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Disposem del plànol d’accidents de trànsit del vostre municipi.

geolocalizacion

El mòdul de Trànsit es pot contractar separadament i engloba tot el relatiu a temes de disciplina viària: accidents de trànsit, denúncies de vehicles i grua, vehicles abandonats i control de guals.

Podem llistar els sinistres que s’han produït dins de la vostra població amb possibilitat  de seleccionar-los per carrers o barris. També els podem combinar per les tipologies (xoc, atropellament, etc.), per franges horàries, per dia de la setmana així com per l’edat de les persones implicades.

Junt amb el recull estadístic que confecciona el DRAG en aquest mòdul d’Accidents exportem, sobre plànol digital, la distribució de tots aquests sinistres.

Són, en definitiva, noves eines que permeten la localització i anàlisi dels punts negres i la distribució de la resta d’accidents dins el nostre terme municipal.

Dins el Mòdul d’Accidents de Trànsit del DRAG podem inserir qualsevol tipus d’arxius d’imatge, documents d’Office o arxius PDF relacionats amb els sinistres.

Al mateix temps permet imprimir directament l’informe tècnic per a les companyies asseguradores de forma totalment automatitzada.

(Veure publicació complerta en pdf)

Teniu més informació a la secció PROGRAMA.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.