•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    El nou DRAGPoint permet la localització d’Atestats, Serveis i Accidents de forma simultània

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

El nou DRAGPoint permet la localització d’Atestats, Serveis i Accidents de forma simultània

DragPOINT

El formulari DRAGPoint habilita un nou format de plànol interactiu que permet geolocalitzar totes les actuacions de la nostra policia local, juntament amb la distribució dels accidents de trànsit de la població.

El programa DRAG ja permetia confeccionar un plànol amb la distribució dels accidents de trànsit de la població, possibilitant  identificar els punts de concentració de sinistres.

La incorporació recent del nou formulari DRAGPoint habilita un nou format de plànol que permet mostrar, a més, la resta de localitzacions on ha intervingut la nostra policia local.

DRAGPointEl DRAGPoint ofereix diferents opcions per filtrar actuacions amb una tipologia determinada com podria ser, per exemple, les generades per denuncies per furt.

Estadístiques per temps invertit

Després de l’estiu ampliarem les opcions de l’estadística del mòdul de Serveis.

Es tracta d’una interessant proposta de JV per treure resultats, per a la memòria anual en relació al temps invertit en les diferents actuacions a més de la seva quantificació numérica, perquè no és el mateix: “1 Regulació de Trànsit” que: “5 hores Regulació de Trànsit”

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.