•   Novetats del camp relatiu a la Seguretat Ciutadana: Policia Local i Metropolitana, Cossos d'Emergències, Bombers, Protecció Civil i Defensa Forestal.

    1a Trobada de Vigilants Municipals

      Seguretat Ciutadana    Novetats del camp relatiu a la Seguretat Ciutadana: Policia Local i Metropolitana, Cossos d'Emergències, Bombers, Protecció Civil i Defensa Forestal.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

1a Trobada de Vigilants Municipals

trobadaVigilantsMunicipals

El tema central de la Jornada serà el debat sobre la futura Llei de Sistema de Policia de Catalunya, alhora que l'efemèride pretén ser un punt de trobada important amb la resta de companys Agents Municipals.

Els companys de La Pobla de Mafumet (Tarragona) organitzen amb l’Ajuntament i el sindicat SPL-UGT la 1a Trobada de Vigilants Municipals el proper 2 de desembre de 2011.

Recomanem aquesta jornada de treball que tractarà sobre la  futura Llei de Sistema de Policia de Catalunya. A més d’un punt de trobada important amb la resta de companys i companyes Agents Municipals.

També hi haurà la participació de diverses empreses de subministres especialitzades en seguretat entre les quals hi serà present el nostre programa informàtic DRAG.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.