•   Novetats i actualitzacions de la nostra Aplicació per a dispositius Android: una app per a la gestió informàtica de la policia local.

    La nova aplicació DRAG per SMART PHONES

      DRAGDroid    Novetats i actualitzacions de la nostra Aplicació per a dispositius Android: una app per a la gestió informàtica de la policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

La nova aplicació DRAG per SMART PHONES

thumb_dragdroid

Estem ultimant el desenvolupament d'una nova Aplicació per a Sistemes Android que será pionera en la Gestió Administrativa de la Policia Local y permetrà una connexió en temps real amb el DRAG instal·lat a prefactura.

DRAGDroidLa nostra empresa està acabant de desenvolupar una nova aplicació en sistema Android i que permetrà operar directament amb el DRAG instal·lat a la central de policia.

Amb aquest nou software els comandaments de les policies locals podran, per exemple,  visualitzar en temps real les novetats diàries mitjançant el telèfon mòbil. Paral·lelament podran inserir ordres de servei al programa DRAG que operi des de la central de policia.

Una altra de les opcions disponibles en aquesta versió DRAG per Android fa referència a la gestió dels recursos humans de cada policia. Els mòduls “Quadrant de Servei – Llicències i Absències” podran ser consultats pels propis agents mitjançant els seus  telèfons mòbils. Podran sol·licitar canvis de torn amb altres companys, demanar llicències i posteriorment saber si la referida petició ha estat aprovada o denegada per  la seva prefectura.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.