•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Incorporem nou mòdul: TINENÇA D’ANIMALS

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Incorporem nou mòdul: TINENÇA D’ANIMALS

TinençaAnimals

DRAG afegirà el proper mes de juliol el nou mòdul 'Tinença d’Animals'. Aquesta incorporació permetrà registrar els animals domèstics tant del propi municipi com foranis i comptarà amb informació bàsica de l'animal.

GossosEl mòdul ‘Tinença d’Animals‘ és una eina versàtil per a la gestió d’incidències relacionades amb tota mena d’animals domèstics, ja siguiin del propi municipi com foranis.

Aquest nou mòdul genera un històric estadístic d’actuacions relacionades amb l’animal, i permet incorporar-ne la informació bàsica tal com el número de microxip, raça, vacunacions i dades del propietari . Als formularis s’hi podrà adjuntar fotografies i altres tipus de documents digitals relacionats.

La decisió d’incorporar aquest nou mòdul ha estat fruit d’una enquesta realitzada entre les policies locals que operen amb el programa DRAG.

La segona opció més valorada ha estat la d‘incorporar un mòdul d’armes d’aire comprimit que possiblement desenvoluparíem a finals d’aquest mateix any.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.