•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Presentació de DRAG a Mallorca

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Presentació de DRAG a Mallorca

presentacio_mallorca

Presentació del DRAG als caps de les policies locals de Mallorca. L'event es va celebrar a Monti-Sion (Porreres) en una jornada distesa.

Aquest mes d’octubre hem presentat a les policies locals de Mallorca el nostre programa informátic DRAG. L’event s’ha celebrat en el monastir de Monti-Sion, un entorn extraordinari situat en el municipi mallorquí de Porreres.

Policia Local Mallorca

La jornada ha resultat molt interessant, distesa i cordial. Hem donat a coneixer oficialment el nostre programa informàtic així com les seves prestacions i servei d’atenció als usuaris.

Posteriorment s’han exposat cassos pràctics relatius a l’activitat diària de les policies locals per part dels assistents i de quina manera es gestionen aquests serveis mitjançant el DRAG.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.