•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Coneix el nostre mòdul “Accidents de trànsit”

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Coneix el nostre mòdul “Accidents de trànsit”

DRAG Transit

El programa DRAG genera automàticament l'estadística pel Servei Català de Trànsit.

El Servei Català de Trànsit ha tramés a les policies locals un full d’Excel per a computar els accidents de trànsit succeïts en el període 2010-2013. Es tracta de confeccionar un llistat de tots els sinistres indicant el lloc, causes i lesivitat de les víctimes.

El programa DRAG genera automàticament aquest llistat que sol·licita el Servei Català de Trànsit amb la informació existent a la pròpia base de dades de la policia local, sense necessitat d’utilitzar altres programaris externs.

Disposem d’un mòdul específic pel registre dels accidents de trànsit. És un formulari pràcticament idèntic al conegut “Tango 06″ i que és molt fàcil i ràpid d’utilitzar; en 9 minuts podem emplenar el full principal d’un accident junt amb les dades dels conductors i les unitats implicades.

El DRAG permet guardar els registres d’accidents encara que no s’hagin complimentat del tot les dades, ja que entenem que no sempre es disposa de tota la informació en el mateix moment que s’introdueixen.

Altres avantatges que trobareu al nostre programa és que podreu generar directament l’informe tècnic de l’accident, ja sigui per lliurar a les persones interessades o a les companyies asseguradores, treure estadístiques dels accidents del vostre municipi i disposar d’un plànol digital de localització dels sinistres.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.