•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    DRAG – POLICIA TUTOR

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

DRAG – POLICIA TUTOR

Artà Policia Tutor

Protecció a menors: DRAG disposarà d'una versió especial del seu programari de suport a la gestió dels Policies Tutors

Estem preparant una versió específica del programa DRAG per oferir als policies tutors un sistema informàtic com a suport en la gestió de protecció i seguiment a menors.

A les Illes Balears, la figura del Policia Tutor va aparèixer a Pollença (Mallorca) al 2001 arran d’una problemàtica sorgida entre l’alumnat d’un institut i el seu entorn. Des de l’any 2007 la coordinació, formació i dotació de recursos d’aquest  policia especialitzat en menors el gestiona el propi Govern de les Illes Balears.

Per accedir a Policia Tutor és preceptiu haver superat un curs formatiu homologat pel govern balear on s’imparteixen matèries  relatives a dret, educació viària i psicologia. I s’estableix un protocol d’actuacions conjunta amb els serveis d’educació i els serveis socials. Aquesta administració autonòmica també ofereix formació continuada mitjançant jornades i cursos als seus policies tutors.

A les properes setmanes DRAG iniciarà les proves per aquesta versió del policia tutor a la Policia Local d’Artà (Mallorca) El proper mes d’abril DRAG podrà donar cobertura a aquests policies tutors oferint el seu programari perquè pugui treballar les dades de forma remota, accedir a les dades relatives als menors ja sigui desde prefectura o des d’un portàtil si el policia tutor ha de realitzar visites al centre escolar o reunions amb els pares d’alumnes.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.