•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Suport a associacions sense ànim de lucre

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Suport a associacions sense ànim de lucre

DeGalgos

El nou programa es pot adquirir pel preu simbòlic d'1 cèntim.

DRAG ha publicat una versió especial del seu programa informàtic per a donar suport a les associacions sense ànim de lucre per a la protecció i adopció d’animals domèstics. Es tracta d’una complerta base de dades per a la identificació de l’animal que permet realitzar-ne un seguiment, control de vacunacions, incidències i al mateix temps poder adjuntar arxius digitals en cadascun dels registres.

DeGalgos (Sant Adrià de Besòs-Barcelona) ha estat la primera associació en adquirir aquest software. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre fundada al 2007 per un grup d’adoptants i amants dels llebrers, molt sensibilitzats per la situació d’abús a la que són sotmesos. Durant aquest any 2014 han aconseguit rescatar i trobar famílies d’adopció a més d’una cinquantena de galgos.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.