•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Un sol clic per demanar ajut a la Policia Local

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Un sol clic per demanar ajut a la Policia Local

BV

DRAG ofereix una aplicació per a mòbils per connectar directament amb la policia local en cas d'emergència.

El passat dilluns 22 de setembre l’Ajuntament de Badalona va presentar una aplicació per a telèfons mòbils destinada als comerciants de la ciutat amb l’objectiu de millorar les seves condicions de seguretat.

Es tracta del “Boto Vermell”, una eina connectada amb la centraleta de la Guàrdia Urbana que permet als comerciants alertar, de manera “discreta” situacions de risc, com pugui ser un assalt, un robatori o una baralla dins el seu establiment.

Amb un únic clic, el botiguer pot avisar la Guàrdia Urbana, que immediatament activa una patrulla perquè es desplaci al lloc. A més de la seva discreció, l’aplicació estalvia el temps que suposa fer una trucada, ja que el sistema identifica automàticament l’usuari amb cada comerç.

El “Botó Vermell” està integrat al programa informàtic de gestió policial DRAG i ha comptat amb el suport del Departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Badalona.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.