•   Novetats i actualitzacions de la nostra Aplicació per a dispositius Android: una app per a la gestió informàtica de la policia local.

    DRAGAlert Receptor. Nova aplicació pel terminal mòbil de la patrulla

      DRAGDroid    Novetats i actualitzacions de la nostra Aplicació per a dispositius Android: una app per a la gestió informàtica de la policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

DRAGAlert Receptor. Nova aplicació pel terminal mòbil de la patrulla

Icon DRAGAlert

DRAGAlert amplia les seves prestacions amb aquesta nova aplicació

Fa uns mesos anunciàvem la publicació de la nostra solució DRAGAlert, un sistema d’avisos per connectar directament con la policia local de cada municipi i que ja hem començat a comercialitzar. Es tracta simplement d’un botó vermell virtual per terminals Android que, simplement amb una polsació, apareix als ordinadors de la central de la policia el nom, adreça i telèfon del centre públic o privat que ens està demanant ajut.

Durant aquestes setmanes hem millorat l’aplicació per fer-la per personalitzada per a cada corporació com la possibilitat d’incorporar el logo de la policia local corresponent.

Amb el DRAGAlert Receptor és possible extendre aquest servei d’emergències també a les poblacions amb menys efectius i que possiblement no disposin de personal operatiu a la prefectura. En aquests cassos la patrulla que estigui al carrer podrà disposar del DRAGAlert Receptor en el seu terminal mòbil i poder atendre les emergències polsades de DRAGAlert com si estiguessin a la central.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.