•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Formació professional: Xerrada als alumnes d’IES La Pineda

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Formació professional: Xerrada als alumnes d’IES La Pineda

LA PINEDA 2015-02-23 1

DRAG participa a unes jornades de projecció professional per a estudiants

El passat 23 de febrer l’institut de formació professional La Pineda de Badalona va organitzar una xerrada pels alumnes d’informàtica del centre amb la participació de la nostra empresa DRAGCLIC, SL.

Alexandre Fillat, responsable tècnic del programa informàtic DRAG i antic alumne del centre La Pineda va explicar als alumnes l’experiència adquirida durant la seva formació mentre ser estudiant d’aquest centre. També va explicar l’alt nivell d’aprofitament que va obtenir en aquest institut i va animar als alumnes a descobrir les qualitats personals de cadascú com a pas previ a l’especialització professional.

Durant la xerrada es va fer una petita demostració als alumnes de les funcionalitats i arquitectura del programa DRAG com a exemple de solució informàtica per a la gestió d’emergències.

Finalment es va obrir un torn de preguntes i respostes molt interessant en el qual els alumnes van intercanviar reflexions sobre el mon laboral en l’àmbit de la informàtica així com l’interès pel que suposava la creació d’una empresa pròpia per al desenvolupament de projectes professionals.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.