•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Nova tecnologia de control viària enllaçada a DRAG

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Nova tecnologia de control viària enllaçada a DRAG

DSC_0660

Intercepta i notifica del pas d'un vehicle requerit

Amb l’objectiu de garantir la seguretat pública o prevenir d’un perill real la nostres prefectures ja poden ser alertades del pas d’un vehicle identificat. Aquest mes de juny DRAG ha posat en marxa en una policia local del Maresme aquest nou sistema de control de plaques de matrícules que permet interactuar amb les càmeres de trànsit instal·lades al municipi.

El projecte s’ha desenvolupat en col·laboració amb l’empresa de comunicacions BC Sistemas – ARGOS especialitzada en càmeres de trànsit.

DRAG disposa d’una base de dades de vehicles i ha ampliat les seves prestacions incorporant la possibilitat de donar d’alta aquelles plaques de matrícula que, per circumstàncies d’interés policial, necessitem tenir coneixement si ha entrat o sortit de la nostra població o en qualsevol altre municipi. És a dir l’avís el rebrem per qualsevol terminal de BC Sistemas – ARGOS o que disposi d’aquest sistema de càmeres de trànsit compatible independentment de la seva ubicació geogràfica.

Quan una placa de matrícula d’aquesta “Llista negra” sigui detectada per alguna d’aquestes càmeres de trànsit DRAG generarà immediatament i de forma automatitzada una incidència en la qual hi constarà el terminal on s’ha localitzat la matrícula, la seva geolocalització així com d’una captura fotogràfica del vehicle.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.