•   Novetats i actualitzacions de la nostra Aplicació per a dispositius Android: una app per a la gestió informàtica de la policia local.

    Municipalia 2015

      DRAGDroid    Novetats i actualitzacions de la nostra Aplicació per a dispositius Android: una app per a la gestió informàtica de la policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Municipalia 2015

Stand

La setmana del 13 al 16 d’octubre es va celebrar la fira Municipalia a la ciutat de Lleida. DRAG va tenir-hi un stand junt amb Argos-BC Sistemas.

A Municipalia vam presentar les novetats que incorpora el nostre programa informàtic de gestió policial. Entre elles hi destaquem el nostre propi croquitzador d’accidents de trànsit que permet la confecció de croquis de sinistres de forma ràpida i fàcil sense necessitats de tenir coneixements previs de disseny tècnic. Per altra banda hem desenvolupat un software per a la localització de vehicles d’interès policial mitjançant les càmeres de trànsit d’Argos amb lectura de plaques que ens alerta del pas d’algun d’aquests vehicles.

També destaquem la nova aplicació que hem desenvolupat per a les denuncies de trànsit in situ mitjançant smartphones Android amb impressores tèrmiques Epson P20 i P60 per a la impressió immediata d’infraccions. Aquesta aplicació també es troba connectada a la base de dades del DRAG de cada prefectura.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.