•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Xerrades d’orientació professional a l’Institut La Pineda de Badalona

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Xerrades d’orientació professional a l’Institut La Pineda de Badalona

ies-pineda

El passat mes de gener, Alexandre Fillat, ex-alumne del cicle formatiu de Grau Superior d’Informàtica i el seu soci Jordi Closas van assistir per segon any consecutiu a fer una xerrada informativa a l’alumnat de primer d’ASIX.

Aquesta xerrada s’integra dins d’un conjunt d’activitats d’orientació per a aquest alumnat, en el qual es convida ex-alumnes del cicle perquè expliquin què han estudiat i com ha estat i està sent la seva experiència professional un cop acabat el cicle formatiu.

Després d’aclarir com es van conèixer l’Alexandre i el Jordi van mostrar el procés de creació de l’empresa DRAG i el desenvolupament del seu propi software que soluciona la gestió informàtica de la policia local de forma eficient, àgil i còmoda. L’èxit d’aquesta aplicació ha permès que l’empresa sortís en diversos mitjans de comunicació.

L’alumnat, va participar activament de la xerrada fent moltes preguntes relacionades amb les dificultats de l’Alexandre quan estudiava a la Pineda o amb la pròpia empresa.

Aquesta activitat va permetre visualitzar una de les possibles sortides professionals del cicle, així com la importància d’aquests estudis per després poder-los aplicar professionalment.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.