•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    Geolocalització automàtica de patrulles i actuacions policials

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

Geolocalització automàtica de patrulles i actuacions policials

DSC_01252

Aquest mes de maig hem integrat al programa DRAG un sistema que permet visualitzar la posició GPS de les patrulles sobre plànol  en temps real. Es força senzill d’implantar ja que solament cal assignar a cada patrulla un terminal mòbil Android (smartphone o tauleta) que disposi amb sistema de transmissió de dades i connexió 3G. Les policies locals que actualment utilitzen el programa DRAG ja poden operar amb aquesta millora.

A banda d’aquesta geolocalització de patrulles també es poden obtenir les rutes que els agents han realitzat durant cada servei. Aquestes rutes es poden filtrar per dies i franges horàries de tal manera que es pugui traçar un recorregut format pels diferents punts de pas i a cadascun d’aquests punts mostrar-ne la direcció i hora de registre.

En aquesta nova versió del DRAG també hi hem incorporat un menú d’opcions per poder exportar posicions de diferents tipus d’incidències registrades amb el nostre programa. Concretament podem visualitzar en el mateix plànol les ubicacions de diferents actuacions policials prèviament seleccionades per tipologia, indrets on s’han produït accidents de trànsit o delictes comesos dins la nostra població.

Aquest nou sistema de geolocalització de patrulles, recorreguts i visualització d’actuacions policials suposarà una eina molt potent de gestió, anàlisi i estadística de tota la informació gestionada.

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.