•   Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió  informàtica de policia local.

    DRAGAlert atenció a la víctima

      Drag    Novetats i actualitzacions sobre el Dispositiu de Recursos per Agents: el nostre software de gestió informàtica de policia local.

    DRAGDROID Android App DRAG: Video Demostrativo DRAG Dispositiu de Recursos para Agents

DRAGAlert atenció a la víctima

DRAGAlert

La Policia Municipal de Girona inaugura la posada en marxa d'aquest nou servei

Fa poc més d’un any vam posar en marxa l’app DRAGAlert per a dispositius mòbils amb l’objectiu que comerços i empreses de la població podessin contactar amb la policia local en cas d’urgència.

Aquest mes de maig hem ampliat les prestacions d’aquesta aplicació per donar cobertura també amb persones que poden patir algun tipus de violència de gènere, bullying, etc. Ho hem desenvolupat per encàrrec de la Policia Municipal de Girona i amb aquesta nova actualització ho fem extensible a la resta de les policies locals que utilitzen el programa informàtic DRAG.

El DRAGAlert disposa de dues opcions segons el nivell de risc que determini la policia local d’acord amb l’expedient personal de la víctima:

Risc moderat: En cas que es polsi el botó el DRAG ens mostrarà la posició on es troba en aquell moment la persona que demana ajut.

Risc alt: A més de poder polsar el botó i demanar ajut com al punt anterior, el terminal mòbil de la persona protegida envia cada dos minuts la posició actual GPS al DRAG.

Contacteu amb nosaltres si esteu interessats a oferir aquest servei també a la vostra població. Us podrem donar més detalls de la seva implantació així com facilitar-vos un model de sol·licitud conforme la persona protegida cedeix voluntàriament les seves dades per poder activar aquest nou servei.

En aquest enllaç teniu un vídeo de la TV Girona

 
Tens desactivat el JavaScript al teu navegador. Activa'l per gaudir plenament de l'experiència web.
El teu navegador web està obsolet. Per gaudir plenament de la teva experiència web pots actualitzar-lo AQUÍ.