DRAG > DRAG al SICUR 2024

DRAG al SICUR 2024

Tornem a la fira de refer猫ncia de seguretat a mostrar-vos les darreres novetats del nostre software de gesti贸 policial DRAG.
Us convidem a que ens visiteu al SICUR al pavell贸 10, passad铆s H, stand 10H20 i reserveu cita per mostrar-vos les funcionalitats del nostre programari.

RESERVAR REUNI脫

On trobar-nos

Agilitza la gesti贸 de la teva policia amb DRAG

Alt rendiment i capacitat il路limitada

 

Redueix els temps per a la introducci贸 de dades aix铆 com per a la gesti贸 dels agents i el personal administratiu amb les funcionalitats del nostre programa:

 

 • F脿cil d鈥檜tilitzar. Nom茅s cal un navegador web o una aplicaci贸 m貌bil, independentment del dispositiu i la ubicaci贸. L鈥檈xperi猫ncia d鈥檜s 茅s la mateixa en qualsevol tipus de dispositiu.聽
 • Eficient. Es requereixen pocs recursos per part de l鈥檕rganitzaci贸 i no necessita manteniment de la plataforma. La nostra arquitectura al n煤vol basada en microserveis garanteix la m脿xima efici猫ncia i rendiment.聽
 • Segur i flexible. La nostra soluci贸 al cloud aporta un extra de seguretat davant de possibles ciberatatcs. DRAG s鈥檃dapta a les necessitats i particularitats de cada municipi i corporaci贸.聽
 • Integrable. Amb la nostra WebAPI ens integrem amb qualsevol programa/servei extern: Padr贸 municipal, DGT, telefonia, sistemes GPS鈥β
RESERVAR REUNI脫

Digitalitza i automatitza la gesti贸 de la teva corporaci贸 amb les nostres eines de darrera generaci贸:聽

Supercercador

Localitza qualsevol registre relacionat amb un n煤mero de tel猫fon, adre莽a, document d鈥檌dentificaci贸, matr铆cula o correu electr貌nic. Amb un sol clic podr脿s navegar per tota la informaci贸 relacionada.

An脿lisi estad铆stic

Prepara estad铆stiques de qualsevol tipus en pocs segons mitjan莽ant el nostre motor de dades integrat dins del DRAG sense necessitat d鈥檈xportar la informaci贸 a altres eines externes.

Gesti贸 de quadrants automatitzada

Confecciona quadrants de servei de forma autom脿tica, aplicant seq眉猫ncies, agrupant seccions o graduacions i torns. Gestiona els canvis entre els agents, els treballs extraordinaris i les llic猫ncies amb un sol clic des de qualsevol dispositiu fixe o m貌bil.

Comparteix dades amb altres policies

Et pots adherir a la nostra xarxa comuna per a compartir dades amb altres corporacions.

Oblida鈥檛 del paper: signatura digital i biom猫trica

Firma digitalment actes i dilig猫ncies. Proporcionem l鈥檕pci贸 de signatura biom猫trica mitjan莽ant tablet i enviament autom脿tic del document signat per correu electr貌nic.

DRAGAlert: Bot贸 del p脿nic

Disposem de la nostra pr貌pia app per a gestionar de forma directa situacions d鈥檈merg猫ncia per sol路licitar ajuda a la policia local tant per a comer莽os com per a persones vulnerables.

Porta el DRAG amb tu: Descarrega-la ara聽

Amb DRAG, l’aplicaci贸 l铆der en programari policial, porta la seguretat a qualsevol lloc. Descarrega-la f脿cilment des de Google Play o l’App Store i accedeix a poderoses eines sense importar on et trobis.

Sol.licita la teva entrada grat眉ita聽

  T鈥檈sperem del 27 de Febrer al 1 de Mar莽 de 2024
  Troba鈥檔s a IFEMA 鈥 Avda. del Parten贸n, 528042 Madrid, Espanya
  Estand 10H20 鈥 Pabell贸 10

  Call Now Button