drag_empresaverda

DRAG és una aplicació optimitzada para el cloud (cloud-native) que permet a les Policies Locals i Municipals, com a part de les Administracions Públiques de l’estat, reduir dràsticament les emissions de carboni. Aquestes emissions conegudes com gasos amb efecte d’hivernacle son responsables del escalfament global i canvi climàtic.

Segons l’informe d’Accenture Strategy Green Behind Cloud, l’ús d’aplicacions de núvol natives (cloud-native) redueix les emissions de carboni a 98% respecte a la utilització d’aplicacions que utilitzin una infraestructura tradicional basada en servidors locals (On Premise).

DRAG està allotjada al Cloud Azure de Microsoft, i desenvolupada íntegrament en Microsoft .Net, sent Microsoft el principal partner tecnològic de la companyia. L’elecció de Microsoft com a plataforma, a més d’aportar seguretat, disponibilitat, alt rendiment, i cobertura mundial, permet minimitzar la petjada de carboni del nostre servei, ja que Microsoft s’ha compromès a assolir un balanç negatiu d’emissió de carboni per al 2030.

La nostra plataforma 100% web, permet l’accés segur des de qualsevol lloc i dispositiu , amb un mínim de requeriments de maquinari, la qual cosa permet la utilització d’equips de molt baix consum energètic.

Per altra banda, l’ús del nostre programari redueix dràsticament l’ús de paper, gràcies a l’automatització de la majoria dels processos administratius interns de la policia.