DRAG > Característiques > Atenció Personalitzada

Per a nosaltres és fonamental disposar d’un bon equip d’atenció al client, que sigui tan complet com la qualitat del nostre programari policial: el nostre objectiu és oferir-te un suport perquè t’acompanyi en tot moment i puguis treure així tot el rendiment al DRAG

Durant la posada en marxa del programa estarem al teu costat, t’ajudarem i farem que el nostre aplicatiu policial s'adapti a les necessitats de la teva corporació. Configurarem amb tu les eines necessàries i els perfils d’usuaris per adaptar el sistema al 100%. Per altra banda el DRAG disposa d’un espai dedicat a formació accessible des del propi software; hi trobaràs videotutorials i respostes a preguntes freqüents. També podràs consultar i inscriure’t a les sessions formatives que organitzem de forma periòdica, toquem tots els àmbits del programa de gestió policial i també expliquem les actualitzacions i noves funcionalitats del DRAG.

La nostra aplicació disposa d’un servei continu sense interrupcions. Posem a la teva disposició un ampli horari de servei d’atenció al usuari (tots els dies de 9 a 23h) per poder resoldre dubtes als usuaris de tots els torns. També oferim un servei d’emergència que cobreix les 24h els 365 dies de l’any.

Formació

Atencio personalitzada DRAG formacio

Oferim als nostres clients un itinerari formatiu que permet assolir totes les competències del nostre software policial

Webinars

Atencio personalitzada DRAG webinars

Oferim webinars periòdics per a que coneguis les capacitats del nostre software de gestió policial. La inscripció és gratuïta i oberta

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals.

Call Now Button