DRAG > Característiques > Atenció Personalitzada > Formació en software policial

Realitzem sessions formatives periòdiques tant a les nostres instal·lacions com a les prefectures de les nostres policies.

Dins del propi software disposes d’un mòdul dedicat a Formació, on podràs consultar les sessions planificades, places disponibles i apuntar-te directament al curs que t’interessi. Vols sol·licitar una formació específica? També ho pots fer! Recollim tots els suggeriments que ens feu per dedicar hores formatives als temes que us resultin més rellevants del DRAG. Ens agrada les sessions formatives perquè també son un punt de trobada de companys i companyes d’altres corporacions i sempre és enriquidor escoltar opinions, recollint impressions, propostes i compartint idees que de ben segur ens ajudaran a millorar el nostre software policial.
Gràcies a un feedback constant amb els nostres clients hem anat millorant dia a dia el nostre aplicatiu policial i avui en dia podem oferir una solució policial integral capaç de cobrir totes les necessitats de qualsevol prefectura.

Degut a l’estat d’excepcionalitat del COVID19 les formacions a les nostres instal·lacions queden posposades fins a nova data. Alternativament reforçarem les nostres formacions online.

Atenció personalitzada

A la teva disposició els 365 dies de l’any per resoldre qualsevol incidència amb el servei de software policial

Webinars de software policial

Atencio personalitzada DRAG webinars

Oferim webinars periòdics per a que coneguis les capacitats del nostre software de gestió policial. La inscripció és gratuïta i oberta

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals.

Call Now Button