DRAG > Característiques > Gestió documental > Editor de documents

El software policial DRAG integra un sistema d’edició de documents: es tracta d’un aplicatiu d’ús senzill i intuïtiu, similar a altres editors com Microsoft Word o Open Office, que us allibera de la necessitat de disposar d’un altre programa de suport.

El nostre Editor de Documents és molt senzill d’utilitzar i disposa de les funcionalitats necessàries per poder confeccionar les plantilles més habituals emprades en l’activitat documental de la Policia Local:

  • Actes administratives (diferents models)
  • Atestats policials
  • Novetats i serveis diaris
  • Imprimir registres de l’Arxiu (persones, animals…)
  • Informes d’Accidents de Trànsit
  • Butlletes i rebuts de Cobrament
  • Respostes de citacions judicials
  • Full de Servei diari del Quadrant de personal

Amb la posada en marxa del DRAG per la vostra corporació ja tindreu carregats tots els documents més utilitzats per tal d’estalviar-vos feina.

No hi ha problema en poder reutilitzar aquestes plantilles per afegir o modificar el que calgui, adaptant-les a les vostres necessitats.

Podeu personalitzar les plantilles amb capçaleres que incloguin l’escut de la vostra corporació o qualsevol altre grafisme que necessiteu.

També disposeu d’un repositori de documents compartits entre totes les corporacions que operen amb el DRAG, on les prefectures poden compartir les seves plantilles de documents.

Tots els mòduls del DRAG tenen el seu apartat específic d’edició de documents perquè podeu afegir tantes plantilles com necessiteu. Un cop confeccionades les vostres plantilles podreu exportar qualsevol registre completant els continguts del document amb les dades del registre.

Gestió Documental

gestión documental

El DRAG ofereix un entorn on gestionar de forma integral tots els documents relatius a l’activitat jurídica, administrativa i estadística d’una Policia Local

Informes Estadístics

drag_estadistica_policial

La representació estadística de les dades del DRAG és senzillament espectacular

Croquitzador de trànsit

drag_croquitzador

El DRAG incorpora un aplicatiu que permet construir croquis per reproduir esdeveniments de Trànsit amb integració cartogràfica real

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals..

Call Now Button