DRAG > Característiques > Integracions > Integració amb Google Maps

El nostre aplicatiu policial compta amb la llicència Premium per l’ús de de Google Maps, proporcionant tot el seu potencial de funcionalitats com a plataforma líder del mercat en cartografia civil.

Gràcies a aquesta adhesió et podem oferir les funcionalitats més avançades en la representació i categorització de dades geogràfiques i aplicant la nostra experiència a:

geolocalitzacio google mapsGeolocalització instantània: Creuem les dades del teu carreró municipal amb els de la plataforma GMapsi d’aquesta manera disposaràsde forma instantània les coordenades de qualsevol localització del teu territori. 

 

dragpoint google mapsDRAGPoint: Ubicació específica de totes les actuacions del software policial aplicats sobre el mapa. També posiciona la ubicació en temps real de les patrulles (GPS) així com la localització també en temps real de les persones vulnerables que necessiten d’una protecció especial (DRAGAlert persones).

 

Perimetres google mapsDefinició de perímetres: El software permet dividir el territori d’actuació policial en els sectors o zones que tu mateix dissenyaràs i que posteriorment podràs extraure la informació policial que necessitis geofiltrada dins d’aquestes divisions territorials.

Croquitzador amb imatges de satèl·lit: Utilitzem imatges proporcionades per la plataforma Google Maps per poder confeccionar croquis d’accidents de forma instantània. 

Integracions

integraciones

El DRAG és la solució de gestió policial que s’integra amb altres plataformes fonamentals per l’obtenció i la representació de dades

Integració amb DGT

Integracions DRAG DGT

El DRAG pot connectar amb la plataforma de la DGT. Aquesta connexió es realitza en temps real i permet completar de forma immediata qualsevol registre de vehicles i titulars del nostre software

WEB API

Integracions DRAG web api

Oferim una Web API per la consulta i gravat de dades i la integració amb altres plataformes de l’àmbit policial

Compartició de Matrícules

Integracions DRAG compartició matrícules

Brindem als nostres clients la possibilitat d’unir-se a una xarxa de compartició de matrícules de més de 150 corporacions i prop d’1 milió de registres de vehicles

HAToM Tinkerers

integracion hatom tinkererers

Integració entre el nostre WebAPI i el sistema HAToM de Tinkerers, capaç de projectar dades geogràfiques sobre un mapa físic

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals.

Call Now Button