DRAG > Característiques > Mobilitat

Gràcies a la seva infraestructura al núvol i a la seva compatibilitat multidispositiu, amb el nostre programa informàtic policial es pot operar des de qualsevol ubicació: oficines de prefectura, sala de comandament o en plena actuació sobre el mateix lloc de les incidències.

El DRAG està dissenyat per cobrir tota la gestió operativa que duu a terme un cos de Policia Local:
  • Amb la nostra App podràs confeccionar denúncies de trànsit des del mateix lloc on es produeixi la infracció i posteriorment, generar la butlleta amb una impressora portàtil.
  • El DRAG et permet adjuntar fotos a la denúncia registrada i des de la mateixa aplicació derivar-la a l’òrgan sancionador corresponent.
  • També podràs redactar i imprimir actes administratives allà on siguis. Utilitza els formularis d’actes més habituals que tens disponibles des del Gestor de Continguts o modifica i afegeix les que necessitis amb el nostre editor de documents.

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals.

Call Now Button