DRAG > Característiques > Seguretat

Oferim un SaaS* policial amb total garantia envers la integritat i la seguretat de la informació policial que emmagatzemis a les nostres Bases de Dades.

Gràcies a diverses capes de seguretat i al compliment de les certificacions més exigents en matèria de custòdia d’informació, el DRAG és el software policial en el que pots confiar plenament.

*SaaS prové de Software as a Service. Permet als usuaris connectar-se i utilitzar a aplicacions basades al núvol (cloud) mitjançant Internet. +info.

Esquema Nacional de Seguretat

Esquema Nacional de Seguretat

L’Esquema Nacional de Seguretat (ens) és un marc normatiu per garantir la seguretat dels sistemes informàtic, gestió de dades, comunicacions i serveis electrònics.

Verificació en dos passos

verificacio_en_dos_passos

La verificació en 2 passos ofereix diversos mètodes d’accés i garanteix un accés controlat i unipersonal a l’aplicatiu policial

Seguretat al Núvol

seguretat online

La infraestructura del DRAG garanteix les màximes mesures de seguretat gràcies a una infraestructura segura al núvol

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals..

Call Now Button