DRAG > Característiques > Seguretat > Esquema Nacional de Seguretat

Al novembre de 2020 la plataforma web que suporta el programari policial DRAG, així com la metodologia de desenvolupament emprades en el mateix, han estat certificades en Categoria Alta de conformitat amb l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS).

ensAquesta exigent certificació acredita al programari DRAG com a òptim per a la participació en la transformació digital de les administracions i garanteix la seguretat i disponibilitat de les dades custodiades. . 

Què acredita l’Esquema Nacional de Seguretat? 

La transformació digital del Sector Públic ha d’anar acompanyada de mesures organitzatives i tècniques de seguretat que protegeixin la informació tractada i els serveis prestats, proporcionades als riscos provinents d’accions malintencionades o il·lícites, particularment de les ciberamenaces, errors o fallades i accidents o desastres.  

La Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques recull entre els drets de les persones en la seva relació amb les Administracions Públiques, establerts en l’article 13, el relatiu “a la protecció de dades de caràcter personal, i en particular a la seguretat i confidencialitat de les dades que figurin en els fitxers, sistemes i aplicacions de les Administracions Públiques”. Al mateix temps la seguretat figura entre els principis d’actuació de les Administracions Públiques, així com la garantia de la protecció de les dades personals, segons el que estableix la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del Sector Públic en el seu article 3 que tracta els principis generals relatius a les relacions de les administracions per mitjans electrònics.  

Per donar resposta a tot l’anterior, l’article 156 de la Llei 40/2015 recull l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS) que “té per objecte establir la política de seguretat en la utilització de mitjans electrònics en l’àmbit de la present Llei, i està constituït pels principis bàsics i requisits mínims que garanteixin adequadament la seguretat de la informació tractada”. 

Més informació al web del Portal de l’Administració Pública 

Seguretat

Seguretat informacio policial

El DRAG ofereix un entorn 100% segur on es garanteix la seguretat i la integritat de la informació de la teva aplicació policial

Verificació en dos passos

Verificación en dos pasos

La verificació en 2 passos ofereix diversos mètodes d’accés i garanteix un accés controlat i unipersonal a l’aplicatiu policial

Seguretat al Núvol

seguridad online

La infraestructura del DRAG garanteix les màximes mesures de seguretat gràcies a una infraestructura segura al núvol

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals.

Call Now Button