DRAG > Característiques > Seguretat > Verificació en dos passos

La verificació en 2 passos és un dels elements de seguretat del nostre software policial, garantint la identitat dels usuaris en el procediment d’accedir a l’entorn segur del programari.

seguridad 2af

Quan parlem d’accedir a un sistema operatiu, al correu electrònic, a la nostra xarxa social o en definitiva a qualsevol altre software, ho fem identificant-nos mitjançant un nom d’usuari i clau de pas.

Aquests dos elements son informació de el risc perquè una tercera persona podria descobrir les nostres credencials. A les aplicacions o accessos a programes sensibles, com poden ser els nostres comptes bancaris, és habitual haver d’acreditar la identificació de l’usuari amb una segona verificació, com és el cas de rebre un codi personal mitjançant un SMS. Aquest reforç per comprovar la identitat a continguts especialment sensibles son també d’aplicació, doncs al nostre programa policial

Per evitar riscos hem incorporat una nova capa de seguretat per accedir al DRAG. A aquest mètode li diem “Verificació en dos passos”

Per completar l’accés al programa afegim un segon factor que es tracta d’una cosa que tenim: un dispositiu físic. Per realitzar un símil, seria com la clau que fem servir per obrir la porta de casa nostra.

En l’actualitat el DRAG compta amb dos tipus de verificació en dos passos que garanteixen la identitat de l’usuari per accedir a la informació policial. Podeu sol·licitar l’activació d’aquests mètodes per la vostra prefectura de forma totalment gratuïta.

1) Verificació amb Google Authenticator

En aquest primer mètode, el dispositiu físic el teu terminal mòbilamb l’aplicació Instal·lada (és gratuïta tant per Android com per IOS).  

Aquest sistema desenvolupat per Google implementa un algoritme de clau numèrica basat en temps i HMAC (Codi d’ autentificació de missatges en clau hash) que ens proporciona una clau numèrica que va canviant després d’alguns  segons.

A l’iniciar el DRAG amb usuari i clau et demanarà aquest codi numèric per completar l’accés al programa. 

2) Verificació amb Clau FIDO 
fido alianceEl segon mètode d’ autentificació es tracta d’ una clau física i unipersonal, que fa servir l’estàndard FIDO, suportat per empreses com Microsoft, Intel, Google, Samsung, Visa, Amazon, MasterCard, Paypal, Yubico, Bank of America…
 

Aquesta clau funciona mitjançant USB o NFC*. Quan introdueixis el teu nom d’usuari i paraula de pas el programa et demanarà aquesta clau física que caldrà inserir-la a la ranura USB si treballes amb l’ordinador, o només apropant-la al terminal mòbil si fos el cas, sempre que disposi d’NFC.  

Després de validar la teva identitat amb aquesta clau física ja podràs accedir al DRAG amb total seguretat. 

Des de la nostra empresa et recomanem afegir aquesta la verificació en dos passos com a mètode totalment fiable per evitar que terceres persones utilitzin el vostre usuari per accedir al DRAG.
El software policial treballa amb dades extremadament sensibles i cal prendre les màximes precaucions per a protegir aquests continguts. 

Si vols saber més d’altres mides que apliquem per garantir la seguretat i la integritat de les dades al DRAG, entra als enllaços que trobaràs a continuació: 

* NFC significa Near Field Communication. És una tecnologia de xarxa sense fil per la transferència de dades (màxim a 20 cm de distància) sense necessitat d’una aparellament previ com succeeix amb Bluetooth. +info

Seguretat

Seguretat informacio policial

El DRAG ofereix un entorn 100% segur on es garanteix la seguretat i la integritat de la informació de la teva aplicació policial

Esquema Nacional de Seguridad

Esquema Nacional de Seguretat

El Esquema Nacional de Seguretat (ENS) es un marco normativo para garantizar la seguridad de los sistemas informáticos, gestión de datos, comunicaciones y servicios electrónicos.

Seguretat al Núvol

seguridad online

La infraestructura del DRAG garanteix les màximes mesures de seguretat gràcies a una infraestructura segura al núvol

Vols provar el DRAG?

Disposem d’una versió gratuïta perquè puguis avaluar el programa DRAG sense cap compromís durant 15 dies. Aquesta versió inclou a més suport tècnic i atenció als usuaris perquè coneguis les prestacions del programa i també les persones que t’ajudaran en tot el que necessitis. T’ajudarem a resoldre dubtes i donar-te solucions per adaptar el programa a les teves necessitats.

Aquestes versions de prova son disponibles només a corporacions locals.

Call Now Button