Cibercrim

El software de gestió resulta una peça clau utilitzada per gestionar el funcionament de tot tipus d’organitzacions i fiscalitzar-ne la seva activitat.

En aquest sentit, el món policial no és (o no hauria de ser) aliè a aquest tipus d’eines, ja que permeten gestionar dades, extreure estadístiques, millorar l’eficiència i aplicar polítiques de seguretat en virtut de les dades analitzades

Jordi Closas, fundador i CEO de DRAG ha escrit un article al blog de Cibercrim, un laboratori d’idees sobre ciberdelinqüència, ciberseguretat, dret de les TIC i tecnologia aplicada a la seguretat pública i privada, amb l’objectiu d’explicar com l’última tecnologia SaaS Cloud, més segura i fàcilment actualitzable, es converteix en una eina que gestiona el dia a dia d’una manera intuïtiva i propera.

Gràcies a tecnologia WebAPI es potencia les seves funcionalitats i permet, entre altres, la interconnexió amb bases de dades externes, sistemes informació geogràfica i solucions de Business Intelligence.

Pots llegir l’article complert en aquest enllaç.